Stripview

0 ThumbsUp

Pokušaj dva

begbie on 12. Jan, 2017 — Lang: English

Pokušaj dva
 • Transcript

  Expand

  Jednog lipog i sunčanog dana u maloj kučici na preriji, taman u vrime ručka, bolja polovica našeg junaka (op.a Prije tri četvrtine al et) sprema našem heroju ručak nakog blagog psihički opuštajučeg radnog dana u općini.

  Ručak je već gotov još samo servirati obligatornu čašu hladnog ne-pasteriziranog mlijeka iz frižidera i voila bon apetit.

  Bože bogati, nema mlijeka!!!

  Aaaaaaaahh, dragii, za boga miloga nestalo mlijeka

  Ženo saberi se, znaš da bog ne postoji a i za mlijeko će mo se snaći. Evo ja ti čvrsto obećajem, uputit ću se prema gradu, neće me niti snijeg niti kiša omesti u mom kvestu da nam riješim mlijeka.

  Ako bude i jaffa keksa kupi dvi kutije.

  Nareži mi slanine, malo pršuta i sira, spremi i malo paradajiza, ja ću se spakirati i osedlati kravu. Uh ja ja, i luka mi malo spremi skoro pa zaboravi. Čeka me avantura života dok budem jahao na Šarovi prema zapadu. Neznam što me sve čeka na ovom putovanju, ali znam jedno; uspjeh je neizvjesan, al ću se ja svejedno na glavu načulit ako treba da nabavim mlika, jer JA SAM PROTAGONIST i plot to zahtijeva od mene. I ono ako ti nije hića, ja bi pričeko suton da krenem, jer po sutonu se jaše.

  Oh, pohitaj,i ne ustručavaj se pomuzt kravu i napit se svježeg mlijeka na putu do trgovine...put je dug

  Par sati poslje naš heroj se oprašta od žene te je snažno zagrli i poljubi u čelo znajući da je to posljednji put da je vidi

  Teškim koracima se uputi u štalu odsedla životinju te je pogleda i reče...hajmo šarova...suton je...a i put je dug

  Nastavlja se. Možda, neznam. A vidit ćemo.

Sign in or register to comment.